Sve je prolazno u životu osim pravog prijateljstva

Sve je prolazno u životu,uvjerili smo se u to 100puta,ali nesto što ostaje do zadnjeg otkucaja naseg srca je pravi prijatelj,e to je neprolazno i uvjek je tu za tebe i uz tebe.

Srećni smo u životu ako imamo bar jednog pravog prijatelja,ali u ovoj prici su tri dugogodišnja prijateljstva,koja trebaju da budu primjer svima nama,to su Albina, Aleksandra i Maja.

Njihova neposrednost,optimizam i mnogo drugih  pozitivnih osobima čine da se i drugi ljudi u njihovoj blizini osjećaju lijepo. Zar nam ne fali više toga?

Zanimljivo je to što je Maja slijedeći svoju sudbinu došla iz Beograda i imala tu sreću da upozna mnogo prijatelja,ali one koje se izdvajaju su Albina i Sandra.

20-godišnje druženje nadamo se da neće poremetiti ni jedna vjera,ni ti politika a ni rat.

UŽIVAJTE U DOBRU,A AKO DODJU NEKI LOŠI DANI SVE JE LAKŠE KAD IMATE JEDNA DRUGU.

Inicijativa ZAJEDNO: Tradicionalno dobri međunacionalni odnosi u Crnoj Gori.

Tradicionalno dobri međunacionalni odnosi u Crnoj Gori inspirisali su NVO MMNE da u saradnji sa fondom za zaštitu i ostvarivanje manjinskih prava (FZM) pokrene inicijativu fokusiranu na promociju sjajnih i svijetlih primjera dobrih odnosa među građanima kako bi putem društvenih mreža i web sajta posvećenom ovoj tematici promovisali dobročinstva, prijateljstva, kumstva, kolegijalnost i brakove između različitih vjera i nacionalnosti u našoj državi.

Iz NVO MMNE su pozvali sve građane da se uključe u ovu inicijativu. Pošaljite vašu priču sa svojim prijateljima, kolegama, kumovima, supružnicima u obliku teksta, fotografije ili video materijala kako bi vas predstavili kao dobar primjer da u Crnoj Gori građani čuvaju tradicionalno dobre međuvjerske i međunacionalne odnose.

Cilj nam je da afirmišemo i promovišemo tradicionalno dobre odnose između vjera i nacija u Crnoj Gori. Plan nam je da kroz inicijativu “Zajedno” tokom narednih mjeseci na društvenim mrežama, web sajtu www.zajedno.org.me u saradnji sa međunarodnim partnerima i medijima afirmišemo zajedništvo, toleranciju, razumijevanje i dobre prijateljske, komšijske, kolegijalne i kumovske relacije među građanima.

www.mmne.me

www.zajedno.org.me

Evropska unija u Crnoj Gori

Fond za zaštitu i ostvarivanje manjinskih prava Crne Gore

NVO MMNE