RAMOVIĆ: LJUBAV I RAZUMIJEVANJE PREVAZILAZE PREPREKE

Bijelo Polje je grad poznat po bogatstvu svoje raznolikosti, ponosno ističući harmoničan suživot različitih kultura, vjera i tradicija. Jedan od sjajnih primjera je mladi bračni par Alden Ramović i njegova supruga Đina Sekulić – Ramović. Ovaj par, koji je različitih vjeroispovjesti, dokaz je da ljubav i razumijevanje mogu prevazići sve prepreke.

Alden i Đina su svoju vezu započeli još u srednjoj školi, a nakon dugogodišnje veze, odlučili su da svoju ljubav krunišu brakom
„Mi smo bračni par različitih vjera, ali to nam uopšte nije smetalo. Već skoro godinu dana smo u braku i dobili smo bebu. Zajedno smo još iz srednje škole, dug period smo zajedno“, kazao je Ramović.

Mladi Bjelopoljac ističe da su na početku, prilikom ozvaničenja veze naišli na prepreke ali ističe da one nisu bile strašne.

„Naišli smo veoma brzo na razumijevanje članova naše porodice i oni su nam pomogli da stupimo u brak“, kazao je Ramović.

Ova objava je kreirana u sklopu projekta “Tradicija i zajedništvo u Bijelom Polju” koji finansira Fonda za zaštitu i ostvarivanje manjinskih prava, a sprovodi NVO Multimedijal Montenegro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *