Goran I Rafet – Naše prijateljstvo je pravo I trajaće još dugo

Goran Joksimović i Rafet Mulić – Goranovo i Rafetovo prijateljstvo se zasniva na poslovnom i ličnim odnosima. Njihov lični odnos zasnovan je na svakodnevnim raspravama na različite, čak i privatne teme, te tzv. Svakodnevne bezkompromisne rasprave često urode da jedan i drugi pomjere svoje razmišljanje i unaprijed definisane stavove, što se smatra osnovom pravog prijateljstva.

Goran i Rafet svakodnevno potvrđuju da su na dobrom putu da potvrde da će njihovo prijateljstvo trajati mnogo duže nego što će i oni trajati.

Inicijativa ZAJEDNO: Tradicionalno dobri međunacionalni odnosi u Crnoj Gori.

Tradicionalno dobri međunacionalni odnosi u Crnoj Gori inspirisali su NVO MMNE da u saradnji sa fondom za zaštitu i ostvarivanje manjinskih prava (FZM) pokrene inicijativu fokusiranu na promociju sjajnih i svijetlih primjera dobrih odnosa među građanima kako bi putem društvenih mreža i web sajta posvećenom ovoj tematici promovisali dobročinstva, prijateljstva, kumstva, kolegijalnost i brakove između različitih vjera i nacionalnosti u našoj državi.

Iz NVO MMNE su pozvali sve građane da se uključe u ovu inicijativu. Pošaljite vašu priču sa svojim prijateljima, kolegama, kumovima, supružnicima u obliku teksta, fotografije ili video materijala kako bi vas predstavili kao dobar primjer da u Crnoj Gori građani čuvaju tradicionalno dobre međuvjerske i međunacionalne odnose.

Cilj nam je da afirmišemo i promovišemo tradicionalno dobre odnose između vjera i nacija u Crnoj Gori. Plan nam je da kroz inicijativu “Zajedno” tokom narednih mjeseci na društvenim mrežama, web sajtu www.zajedno.org.me u saradnji sa međunarodnim partnerima i medijima afirmišemo zajedništvo, toleranciju, razumijevanje i dobre prijateljske, komšijske, kolegijalne i kumovske relacije među građanima.

www.mmne.me

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *